Kontakta oss

Anton Håkansson

Säljare

Med erfarenhet från ”sälj” i olika branscher känner jag att denna produkt är något unikt – för det finns bara vinnare! Både vi och våra kunder gör en god sak för miljön, samtidigt som det styrker våra kunders ekonomi. I övrigt är jag en positiv person som inte ser några hinder. När inte solpaneler installeras är mina stora intressen resor och båtliv!

Tony Arnqvist

Säljare/Montör

063-63 63 453

Nyfikenhet, tekniskt intresserad och känslan av att skapa/forma något är några av de ledstjärnor som driver mig. Som uppvuxen på landet har naturen varit en stor del av mitt liv och med solceller som sysselsättning får jag möjligheten att utöva flera av mina stora intressen. Solenergi är en produkt som jag verkligen kan stå för!

Örjan Odén

Admin

Jag tycker det är häftigt att verka i en bransch som håller på att utmana fossila bränslen som framtidens energikälla.
Att kunna bidra till det genom en teknisk lösning som innebär en besparing för både plånbok och miljö är största drivkraften för mig.

Pär Strandberg

Säljare

Arne Wall

Tekniker/Montör

Teknik och miljö har alltid intresserat mig. Jag är lösningsorienterad och genom att tänka utanför ramarna ser jag möjligheter istället för problem. Solenergi och andra alternativa energilösningar anser jag är ett måste för våra barn och barnbarn.